کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

نصب و اجرای کفپوش آنتی باکتریال

بیمارستانی

برای نصب کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی درفضاهای درمانی و بیمارستانی باید مواردی مهم را قبل از نصب درنظر داشته باشیم که کلیه کفپوش های بیمارستانی خاصیت آنتی باکتریال داشته و با نصب یکپارچه به وسیله درزجوش و کپینگ استریپ و قرنیزهای مخصوص بیمارستانی متفاوت از نصب سایر کفپوش ها باشد.نصب و اجرای کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

افزایش سطح بهداشت محیط های درمانی و بیمارستانی

یکی از مهم ترین اقداماتی که باید در بیمارستان انجام دهیم این است که بتوانیم سطح بهداشت این گونه محیط های درمانی و بیمارستانی را افزایش دهیم.

نصب و اجرای کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

نصب و اجرای کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

بازسازی سطح کف بیمارستان

اولین اقدامی که معمولا مورد نیاز است و پیشنهاد میشود، بازسازی سطح کف میباشد.همانطور که میدانید سطح کف باید حتما هموار بوده و با شیب بندی مناسب سطح کاملا صاف و هموار را دراختیار ما قرار دهد.این امر نه تنها بهره وری و راندمان کفپوش نصب شده را بالا میبرد بلکه موجب آسیب کمتر به سطح کفپوش و حفظ آنتی باکتریال بودن محیط میشود.

ساب زنی بستر اصلی محیط بیمارستان

در اولین بازدید از محیط بیمارستان ها قبل از تهیه و نصب کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی بخشی که مورد اهمیت بسیار قرار دارد سطح اصلی است که قرار است کفپوش بر روی آن نصب گردد در اکثر مواقع سطح اصلی از سرامیک یا موزاییک هایی استفاده شده اند که بر اثر تردد بالا و مرور زمان شکسته یا لق شده اند و بند کشی های انها بسیار است که حتما قبل از شروع عملیات نصب کفپوش جدید باید ساب زده و لبه گیری شود تا سطح کاملا هموار و ایده آل برای نصب اماده شود.

نصب و اجرای کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

نصب و اجرای کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

زیر سازی کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی(سیمانتکس)

پس از مرحله ساب زنی(خیس) کف اصلی و خشک شدن محیط تیم اجرایی جهت هموار سازی و پر کردن بند های موزاییک یا سرامیک از سیمانتکس که مخلوطی از چسب چوب سیمان سفید و پودر چسب بتن هست استفاده میکنند که بصورت خود تراز بر روی سطح انجام میشود این امر نه تنها موجب سطحی کاملا صاف بلکه به چسبندگی بهتر کفپوش و عدم مشاهده پرینت درزهای موزاییک و سرامیک بر روی کفپوش کمک میکند.

نصب کفپوش اتاق عمل(کانداکتیو) بیمارستان

درتهیه و نصب کفپوش های کانداکتیو به دلیل نوع و اهمیت رسانا بودن کفپوش بسیار باید دقت داشت،همان طور که قبل به آن اشاره شد در اتاق های عمل به دلیل وجود تجهیزات الکترونیکی حساس و تردد افراد و حفظ سلامت بیمار حتما باید کفپوش اتاق عمل از نوع رسانا بوده تا بتواند به خوبی بار الکتریکی ساکن را از سطح خود به چاه ارت منتقل نمود.قبل از نصب این نوع کفپوش لازم به اجرا برخی اقدامات الزامی هست که حتما باید آن را در نظر گرفت.

  1. ساب زنی سطح اصلی جهت هموار سازی بستر کف(در صورت نیاز)
  2. اقدام به زیر سازی (سیمانتکس)
  3. نصب شبکه های مسی جهت انتقال بارالکتریکی به چاه ارت بر روی بستر اصلی
  4. آغشته نمودن تمام سطح به چسب مخصوص کانداکتیو (این نوع چسب مخصوص کفپوش های کانداکتیو هست که از رشته های کربن داخل چسب جهت هادی جریان الکتریسیته بکار رفته است)
  5. نصب واجرا کپینگ استریپ و کوفرمر 10سانتی از کف بر روی دیوار و اوورلب کردن کفپوش بر روی دیوار(این امر موجب میشود تا در زمان شست وشو کف رطوبت به لایه زیرین کفپوش نفوذ پیدا نکند.)

 

موکت خارجی
موکت اروپایی
چمن مصنوعی
موکت سالن آمفی تئاتر
موکت اداری
موکت هتلی
موکت مسکونی
موکت ضد اشتعال
موکت با کیفیت